Tjej eller kille

2010-02-23 @ 13:41:06

I går blev jag på ett annorlunda och för mig nytt sätt informerad om att jag inte är så fager, or how do I put it? När en mamma väntar en son förstärker han mammans skönhet medan en flicka konkurrerar med sin mammas skönhet och stjäl den. Tydligen.



Husköp

2010-02-22 @ 13:47:56

Husköp och besiktning och handpenning och omgjort badrum och motsägande åsikter och gammal golvbrunn och att behöva göra om badrummet och nya förhandlingar och att sätta nytt pris.. pust. Hur gör vi?



Revanchbak!

2010-02-20 @ 15:39:12

Yes! Otroligt fina och goda bullar blev det denna gång jag gav mig på att baka semlor. I år är första gången jag gör egna semlor. Tidigare har jag bara traktat efter andras hembakade bullar.

På fettisdagen började jag göra semlor runt middagstid, samtidigt som jag lagade citronkyckling som inte gjorts på länge och dessutom planerade att bada med Sebastian innan han skulle i säng. Det blev lite för mycket helt klart. Det började med att jag smulade i 50gr jäst istället för 10gr och bestämde mig för att det fick väl bli en femdubbel sats då. Efter det gick det bara utför och sen stod jag där med fem gånger så många bullar som jag hatar och i bästa fall kan få bli fågelmat..

I dag fick jag dock revanch och även denna gång var Sebastian med och bakade såklart. Jag tror att det kan falla sig naturligt att jag som i många många år funderat på att baka nu ska hitta en väldigt god bakkamrat som gör att jag äntligen sätter i gång. Det är lite pilligt men så mycket glädje vill jag inte vara utan. Det är superkul att baka med Sebastian!



Födelsedag

2010-02-15 @ 15:25:33

Hemmalagad tårta blev det tre gånger förra veckan. Det smaskades med familjen, med kompisar och med släkten. Lika mysigt och gott varje gång! =)

Sebastian föredrog som vanligt att få äta ändlöst med hallon och jordgubbar och brydde sig mindre om tårtan. Det är jag mycket nöjd med! =)

Med kompisarna åt vi först tapas på restaurang och hade det väldigt trevligt innan vi fortsatte kvällen hemma hos oss med tårta, vilket givetvis också var trevligt. ;)

På släktträffen kom farmor, M, M och U, till Sebastians stora förtjusning. Han pratar mycket om farmor som är en kär lekkamrat och alltid uppskattas. Efter kalaset pratade han även om M men det är farmor som kan locka fram det största leendet hos Sebastian. =)



Radhusägare!

2010-02-13 @ 21:40:14

Jodå. Där satt den! Vi har fått ja av säljaren men det är klart att innan papper är skrivna och besiktning gjord är det svårt att tro på det. Underbara dagar har vi i alla fall haft sedan vi fick reda på att vårt bud var godtaget. Nice!



Skidträning

2010-02-13 @ 21:35:28

I dag blev det fem kilometer längdfärdsskidor. Tufft var det när magen växt, jag säkert blivit lite tyngre än vad passar fästvallaområdet samt att konditionen är frånvarande dels på grund av graviditet dels av att jag som gravid dragits med en väldigt envis storförkylning som hållt i sig i många veckor.

Om två veckor är det tjejvasan med mamma så nu är det bara att ligga i! =)



RSS 2.0