Jag är och mår den jag gör mig till

2012-08-31 @ 22:56:00

Att finna ro. Att slappna av, att inte låta sig störas. Vem är jag?
 
Jag tar mig ut. Halvdant? Oftast aldrig. Jag skakar av mig och släpper fram leendet. Du är här nu, njut. Hemifrån, fri- ditt jobb är att göra det bästa av situationen. 
 
Jepp. Där satt den. Glädje smittar av sig. Börja smitta. :)



Lchf - att välja bort godiset

2012-08-26 @ 20:51:00

(Med godis menar jag det som är godis för var och en, inte godis i sig).
 
Jag behövde det inte. Jag hade mitt godis i kylskåpet på jobbet i tre dagar och insåg dag tre att "jag behöver det inte". Jag blev glad åt tanken att istället ta hem min lilla portion bestående av en fjärdedels nektarin i bitar, ca åtta hallon och i vikt ungefär lika mycket blåbär, till min sjuka son Sebastian. Han smaskade nöjt i sig. =)
 
Jag påbörjar min fjärde helt sockerfria vecka i morgon. Förutom lchf-kosten äter jag nu inte alls någon liten bit kaka, godis eller annat liknande. Det har varit lättare än jag trott.
 
Har jag ätit/druckit någonting har det varit lite rödvin, någon bit Lindt 90% choklad (rekommenderas), någon paranöt eller en bit frukt efter maten.
 
Jag är nog förvånad, det är nog det. Att ha kunnat sluta och att det fungerar och hur bra jag mår och samtidigt får äta så gott OCH äta mig mätt. Att jag dessutom äter mindre portioner, står mig längre på dem och kan konsten att njuta. Mitt liv kretsar inte längre kring mat!
 
 



RSS 2.0