Tvättstugan - idioti

2009-08-01 @ 12:01:03

Nu blir det nog dubbelt för er som läst föregående inlägg, Hemma igen - med allt vad det innebär, men då får det bli det helt enkelt.

I tvättstugan där vi aldrig tvättar, där är det inte kul att vara. Varför? För att när du är klar och ska vara nöjd och belåten ochstå med påsar fulla av ren och torr tvätt så får du istället blöt tvätt med din upp i lägenheten. För att torkrummet är bedrövligt. Det är ett stort rum med ett jätteaggregat. Hjälper det att det verkar fint? Absolut inte. Kommentaren vi fick när vi påpekade att tvätten inte blir torr i torkrummet var, att vi skulle tvätta oftare, mindre varje gång. Okej, det är väl inte bara jag som tycker att vi borde kunna fylla torkrummet och att tvätten ändå ska torka. Varför är det annars så stort? Köper du en limpa bröd och slänger bort en femtedel? Varför bygga en stor torkställning om den inte är menad att användas?

Vi bor i ett stort hus med fem- sex lägenheter på varje våning (vissa har uthyrningsmöjlighet i sina fyror). Det är fem våningar och på entreplan finns det sex lägenheter (sex "våningar"). Det blir 30-36 lägenheter. Huset har dessutom två uppgångar, så lägg till 30- 36 lägenheter till, 60- 72 lägenheter. Tvättstugan för alla boende består av tre tvättider/ dag á tre timmar/ tillfälle. Det finns tre maskiner. Jo, helt rätt, tre maskiner. Kommer du ihåg att jag blev tillsagd att tvätta oftare och mindre vid varje tillfälle? Hur i hela tror de att det ska gå till. Anledningen till att vi inte tvättar i tvättstugan är för att det bara finns tid varannan vecka. Och vid de tillfället får vi alltså inte tvätten torr och det är inte kul att ta upp två veckors fuktig tvätt till en tvåa. ARGH! Knäpphuven!

När vi var nere och tvättade i går var det två grannar som kom och undrade om vi skulle utnyttja hela tvättiden. "Tvätta oftare.." jag ska.. !%¤#/%#¤!#")=(/#"=)/#   Ibland kan vi bara undra hur världen är menad att fungera.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0