Middag för tre dagar

2013-09-22 @ 19:44:06



Laxsida på flingsalt. Seafood fish-krydda, härlig proper-krydda och chili explosion. över det ett täcke med lök, fetaost och zucchini.

Spenat- och brysselkolsblandning med hemmagjord buljong, flingsalt och smör.

Blomkålsmos. Koka/ånga, tillsätt hemmagjord buljong, salta, smör och en skvätt grädde. Mixa slät.

Sås. 2,5 dl creme fraiche, grädde, seafodd fish-krydda, chili explosion-krydda och garlic pepper-krydda. Sky från laxen.

Hemmagjord majonnäs.

Ett glas vitt.


Nu finns mat när vi ska på fotbollsdate och föräldramöte.



Barnen åt så att det stod härliga till och Miléa gillade moset massor, tre portioner mat!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0