Dagens barn i regnväder

2012-09-12 @ 22:57:00

Jag har sett dem på många olika skolor och resultatet är alltid detsamma. När det regnar finns till stor del inga regnkläder att skåda. Har de kommit med hemifrån, inte så säkert. Har de, när det regnar, kommit med ut på rasten - om de nu kommit med hemifrån -  inte så säkert. Har de satts på, när de regnar, om de nu kommit med ut på rasten - om de kommit med hemifrån - inte så säkert. Söker ens barnen skydd när det regnar/haglar eller så? Inte så säkert. Safe to say är att föräldrarna har ingenting med varandet av regnkläder att göra.
 
Dagens väder gav dock upphov till ett nytt lågvattenmärke i frågan. Ungdomar som är påväg någonstans springer inte eller söker inte skydd om himlen öppnar sig. Inte ens om hällregnet dessutom späds på med hagel. De går som vanligt, du ska nog helst inte se ut som att det regnar på dig utan du ska bara fortsätta gå i lugn takt. Även om du - som i dag skådat i 13 gradigt väder är iklädd träningskläder och ett linne. Bara gå lugnt, det bekommer dig inte.
 
Vad är det för någonting? Är det ett steg längre i "orka" eller "vem bryr sig". Eller förlorar du din pondus om du ler och springer, finner dig tagen på sängen av vädret? Vad?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0