Out of town till påsk

2011-05-02 @ 17:43:39

Åkte till mormor, moster Å, Z, kusin Wilda, moster S och morfar. Träffade även tillskotten T och F. Trevligt!


Mycket godis blev det denna påsk, svårt att avstyra det när M kom hem från jobbet med ett enormt godisägg som vi gissade vikt på till 1,5 kg. Nåja, det fick komma med när vi åkte bort. Gott godis var det i det! Många favoriter och bara påskinspirerat. Som det ska vara på påsken. Inte bara godis liksom.. eller hur Å?  ;p


God lax åt vi. Helstekt i ugn. Mums. Bra gjort S och F. Försökte mig själv på bedriften till våra gäster nu till Valborg men attans, det blev salt. Sebastian drack tre glas vatten till maten. Annars är det fantastiskt hur lätt det är att göra, och konsistensen blir alldeles.. alldeles underbar. =)


Fint väder hade vi och lekte i parken med kusin Wilda, moster Å och Z. Morfar kom också. Det gjorde vi flera dagar. En dag picknicklunchade vi i solskenet. Mys.


Thaimassage gick M på och kom hem drygt två och en halv timme senare(!) och strålade som solen själv. De håller på att bota mig, sa han när jag efter två timmar också ringde (sms först) och undrade vart han var. Ett helt nyöppnat ställe med två små thailänskor som hade ordentlig kraft i nyporna. Kom med frun i morgon så kostar det bara 100 kronor till. Sagt och gjort. En lång dag blev det för efter att de masserat oss i två timmar (även denna gång trodde vi att vi bara skulle vara borta en timme) hade mormor hunnit ta med barnen till parken och efter det skulle vi få barnvakt på kvällen då vi skulle ut och äta tillsammans jag och M. Underbart! Vad kostade Thaimassagen? 300 kronor för Magnus nästan tre timmar långa besök första dagen och 400 kronor för oss båda dagen efter (då vi masserades i samma rum - väldigt spa inspirerat - i två timmar), eller, Magnus gav en extra hundring efter att hon dessutom skickat med oss en salva till M. 

När vi på kvällen kom till utvald restaurang visade det sig vara söndagsbuffé men det gjorde ingenting för M gillade kötturvalet och jag fick in röding som var så bra att jag fick beställa in en till. Tillbehören höll hög kvalitet och till maten drack vi gott vitt vin. Sagolikt. Efterrätten var pricken över i:et och avslutade en härlig date utan barn på ett strålande sätt. Tack S och mormor för barnvaktandet!!! =)


Sista dagen fick vi en fin send-off-lunch hos kusin Wilda. Perfekt!


Tack alla för en underbar påsk!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0