En dag att sträva efter

2011-03-19 @ 23:42:06

Så härligt vi haft det i dag.  =)  Underbart skulle jag vilja säga.


-----------
Vi bråkade i morse men fördelen med att bråka är att det kan resultera i att vi faktiskt bryr oss tillräckligt mycket för att reda ut det. I dag kom vi varandra närmare och lärde oss någonting nytt om vad som är viktigt.

Vi vill spendera tid tillsammans och när det sker behöver vi vara där och uppskatta det. Låter enkelt eller hur, men det är det inte när det är småbarnsföräldern som har gått i bräschen under en lång tid. Partnerskapet har legat i träda.
-----------


Så vad nu då? I dag åkte vi och kollade in barnmarknad först men det var inte för hela familjen så vi hamnade i parken en stund. Tog bilen hem, gav barnen lunch och tog sedan en långpromenad ner till ett fint lunchställe som ligger precis brevid parken. Väl där intog mamma och pappa en god lunch på tu man hand med båda barn sovandes i vagnen utanför fönstret. Efter lunchen gick vi till parken igen och lekte tillsammans. Barnen fick medhavd mellis ute, och amning och blöjbyte kunde avklaras där vi ätit lunch. Innan vi gick hem för att göra middag hann vi leka lite till.


(Pappa hade sovmorgon och mamma fick sitta vid datorn när pappa gav barnen lunch. När vi kom hem tog mamma en powernap och skrev lite på datorn. Det räckte och fungerade bra. Tidigare har mamma lagt sig när pappa stigit upp och vi har inte sett så mycket av varandra då och dagen har runnit ifrån oss. Detta är bättre).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0