Skogsutflykt

2010-09-22 @ 15:42:33

I söndags var vi iväg med våra vänner och grillade i skogen. Vi var tre barnfamiljer, F, B och vi, som gav oss iväg och trots envist regnväder var det en toppendag vi hade i skogen. Vi var sex vuxna och sju barn. Till och från vindskyddet var det dryga kilometern och Sebastian gick hela vägen dit alldeles själv (under hemvägen fick han åka den sista biten i de andras vagn med deras yngsta tjej där han somnade snabbt). Efter mycket diskuterande fick Miléa vara hos mig i bärsjalen och det var verkligen toppenbra. En vagn hade inte fungerat och hon är ju inte tung att bära på. Hon sov nästan hela vägen under vår promenad till och från vindskyddet.

När vi kom fram lyckades vi få en bra glöd trots regnet och vi åt oss alla mätta på god korv med bröd. Några gjorde även pinnbröd med lyckat resultat. Till efterrätt blev det lyxigt hembakade chokladmuffins med överraskning som liten som stor nöjt smaskade i sig.

Sebastian och de andra barnen rörde sig runtomkring vårt läger och Miléa var nöjd att en del av tiden ligga inne i vindskyddet. Allt flöt på smidigt både mat amning och blöjbyten, tack vare vindskyddet.

Det var en toppenutflykt så det får vi göra fler gånger.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0