En underbar dophelg

2010-09-26 @ 23:53:17

Mormor och morfar bodde här fredag till söndag. Moster Sara kom onsdag till söndag men bodde hos pojkvän D. Moster S och D var hos oss på torsdagen och farfar och E kom och var fantastiska barnvakter på fredagen (annars hade inte dophäftet blivit färdigt). 

Vi fick de bästa doppresenterna. Utan inbördes rangordning, kläder till båda barn, gipsset för att gjuta hand och fotavtryck, maten och allt jobb runt maten (vi hade hemmadop), speldosa och pengar. Kan inte bli bättre. 

Dopet var underbart och Miléa var så nöjd att hon till och med började prata efter ett tag. Sebastian satt i morfars knä under cermonin och han var jättetrött men var inte ledsen eller gnällig fast vi glömt att ge honom hans napp. Efter dopet sa han sova och M gick upp med honom och han somnade på stört. =)

Allt var så himla fint och bra. De enda hickupsen stod prästen för och det var att han var sen, glömde överräcka dopbevisen under cermonin, läste det fadder M skulle ha läst (fast fadder M nog inte tyckte att det gjorde så värst mycket) och hade stavat Miléas namn fel (och det hade ingenting med apostrofen att göra). Det lät mycket men det var ingenting, förutom namnfelet som vi såg efteråt, som störde. Han var bra.

Vi hade smörgåsar och kaffe från klockan 11.00, dopet började strax efter klockan 12, efteråt fikade vi och strax innan fem åt vi mat. All mat var jättegod och all dekoration i lägenheten var jättefin! De vackra stora vita rosorna som farmor kommit med var verkligen pricken över i:et i dekorationen. Jättefint! Tack allesammans! 

Jag kunde tack vare all hjälp slappna av helt och det är en så enormt stor gåva då jag inte brukar tycka om att vara värdinna för att jag stressar och ska se till att alla har det bra. TACK! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0