Packning och kossor

2010-05-08 @ 19:38:07

Ojoj vilken packdag det har varit. Dagen närmar sig sitt slut. Nu är Sebastian hemma och äter gröt, sen är det sängen. Då får mamma och pappa sitta ner. Mycket har blivit gjort. Många lådor tornar i vardagsrummet runt omkring TVn.

"Kossa bajsa" sa Sebastian precis. De var och såg på koutsläpp i dag och blev tyvärr bajsade på av en kossa som var lös i magen. Det blev att tvätta jackor när de kom hem. Sebastian gillade kossorna och pratar om de nu. Han visar stället långt ner på benet där kossan nosade (sa Sebastian själv) på honom och hur kossorna sa mu.

När jag mötte honom i dörren och tog av honom kläderna verkade han så lugn och harmoniskt. Han såg väldigt nöjd ut. Jag tror att Sebastian är mycket nöjd med sin dag. =)

Han har ätit upp all gröt och vill nu ha smörgås också. Självklart ska du få det lilla älsklingen! Sen ska mamma byta blöja, busa, mysa, borsta tänderna, sätta på pyjamas, läsa, gosa, pussa och sjunga för dig innan du ska sova gott hela natten och drömma om fina fina kossor..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0