Ibland ska det bara bli fel

2010-07-15 @ 14:48:20

Vi har nu nästan svettats bort sedan ett par dagar. VARMT är det att sova på övervåningen. Den stationära datorn får inte vara på på övervåningen (ELEMENT!!!).

En omsorgsfull mor tar bort det lite plastiga skydsskynket som ligger under hennes tvåårings lakan (kanske blir han desto mer svettig av det, det rinner om honom varje natt trots lite kläder och öppna fönster). Någon dag senare ligger han vaken länge på morgonen och pratar nöjd för sig själv. Jaha, han skötte magen. Blöjan läckte i sängen.. Nåja. Båda föräldrar konstaterar att både lakan och den lilla tunna madrassen, som ligger mellan lakan och den tjocka madrassen, med lätthet kan tvättas. En maskin körs. Pojken läggs i sängen för att vila efter lunchen. Mamman hör honom ta av sig sin blöja. Hon går in och säger till honom att så får han inte göra och sätter även på honom byxor (vilket brukar hindra honom att ta av blöjan) trots värmen. Pojken somnar inte men ligger dock i sängen länge och vilar.

Pojken säger att han har bajsat. Mamma kommer in och ser blöjan på golvet och pojken som håller i sina byxor och säger "våta". Bajs och kiss i sängen. Denna gång är även den tjocka madrassen blöt. Ibland ska det bara bli fel.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0