Sebastian på restaurang

2010-12-06 @ 00:11:32

När vi var på besök i annan stad åt vi lunch ute hela familjen. Första gången. Planen var att checka ut från hotellet, gå så att Miléa somnade, äta någonstans och sedan gå en liten promenad så att även Sebastian somnade, amma Miléa och åka med flyget.

Vi hittade ett jättemysigt litet ställe där vi kunde sitta vid fönstret och ha Miléa sovandes i vagnen just utanför. Det fanns till och med skydd för regnet där så regnskyddet förskonades lite.

Inne i restaurangen lekte Sebastian fint med sin lastbil med flak och hissanordningen. Inte hela tiden. Vi tittade runt lite också såklart men det gick helt okej till. Vi beställde två rätter, pasta med lax, vitvinssås och spenat, och lasagne, som vi tre delade på. Sebastian, jag och M åt nöjt upp de härligt goda rätterna. Lite blev det kvar av pastan så det blev en perfekt matlåda till Sebastian (smidigt att jag råkade ha en nydiskad barnmatlåda som vi använt på ditresan som nu inför hemfärden låg i vår skötväska).

Jag och M var stola föräldrar till Sebastian som klarade sig mycket bra på restaurangen. Vi störde inte de andra gästerna utan fick bara uppskattande blickar. Det fanns inga barnstolar så Sebastian hade kunnat springa runt om han velat, men han satt jättefint. =) Väldigt lyckat och även resten av planen gick i lås. Vi missade en buss och fick det lite tight till flyget med på det stora hela helt okej ändå.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0