Tågresa

2010-04-24 @ 11:11:50

I en vecka pratade vi om stundande tågresa med Sebastian. (Sebastian har sedan en tid tillbaka då de de började bygga på ytterliggare en våning på hus nära oss och även renoveringar påbörjats i andra hus runt omkring egenhändigt namngett alla olika byggfordon som används "bompa"). Sebastian gillar alla lite ovanligare fordon än bil och då även tåg. Därav vår medvetna uppshåsning av denna tågresa som vi begav oss på i går.

I ungefär tre minuter var det väldigt spännande och det verkade som om hela denna tågresa skulle vara väldigt rolig men sedan tittade Sebastian på mig och sade "färdig". Det blev dock en lugn resa för Sebastian hade bara sovit cirka 40 minuter (av de mer obligatoriska 120 minutrarna det brukar bli) och var även lugn och loj för att han inte är helt frisk och äter dåligt igen. Denna underbart aktiva lilla kille är det bara att sitta och njuta med nu när det blir mycket mer gostid i famnen. Det är inte alltid det är så så nu fyller vi på ordentligt i goskontona. =) Inget ont som inte för någonting gott med sig.

När vi kommer tillbaka hem efter denna resa blir det nog till att besöka doktor ändå och ta reda på vad hans, en vecka långvariga, diaré kan bero på.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0