Öland den 17:e

2009-07-24 @ 10:49:54

Idag hade Sebastian sin första frivilliga encounter med vatten på stranden. Tidigare har han spänt sig och blivit rädd och ledsen när vi ställt honom i vattnet så att det täckt fötterna. Häromdagen doppade vi hela honom utom ansiktet för att han inte badat på en vecka och det gillade han inte alls. Där vi gjorde det var det dessutom långgrunt, varmare och stilla vatten men det spelade ingen roll.

I morse åkte vi till lekplatsen vid "Panget" och när vi efter en kort gung- och sandlådetur gick ner till lilla sandstranden där så var det två barn som låg i i vattnet och plaskade. Här var vattnet stilla och Sebastian kunde själv bestämma när han skulle sätta i fötterna och det samt att det var andra barn där hade nog betydelse, tror jag. Sebastian gick fram och tillbaka i vattnet medan han höll mig i händerna.

Vid Byxelkrok badplats senare samma dag satt Sebastian, och kröp och plaskade och lekte, vid strandkanten en lång stund. Det var första gången han vågat sig ner och som han varit tillfreds med att sitta i och vid vattenbrynet sedan vi kom ner till Öland. Han var jättenöjd och vi har fina filmklipp på honom från det strandbesöket. Myspojken. Han var väldigt fin i sin solhatt och sin soldräkt. Vilken toppenuppfinning! sade den nöjda modern. =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0