Kladdig picknick men massor av kärlek

2009-04-25 @ 23:26:35

I dag hade vi flera härliga timmar med farmor ute i solen. Vi hade även picknick. Sebastian och vi andra mumsade gott på hemmagjord fruktsallad och för i alla fall Sebastian blev det väldans kladdigt, för mamma hade diskat och lagt fram hans haklapp men nära skjuter ju ingen hare så där satt han och spillde på kläder och filt utan mathaklappen. Tur att han dregglar så mycket nu att han hade en dreggelhaklapp på sig i alla fall. =) Vi myste på filt, där Sebastian faktiskt satt still och lekte (läs sög på) sina sandlådeleksaker, gungade, åt mellanmål på filt, gungade i annan park och lekte sandlåda. Det har varit en härlig dag.


När vi för ett tag sedan hade besök av farfar och E blev det också picknick. Även denna gång utan haklapp men då satt Sebastian i vagn vid bord så det blev inte fullt lika kladdigt. Gulligt kladd runt munnen då? Absolut. Sebastian bjöds för första gången tonfiskröra på vitt bröd. Det var mums och slank ner utan problem.


Och under restan av våren och sedan sommaren? Kommer vi ha picknick igen? Absolut. Kommer mamma att glömma haklappen? Säkerligen. Om inte pappa räddar oss förstås. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0