Kalas, lillkusin och trappor

2009-04-19 @ 11:29:15

I går var vi på storkalas hos Sebastians lillkusin. Underbart väder var det och vi satt på storverandan i solen och drack sprite och åt både smörgåstårta och tårta. Livet är härligt, och bortskämda blev vi.

När Sebastian skulle hälsa första gången på sin lillkusin, som är några storlekar mindre, tyckte nog Sebastian att det var lite läskigt när lillkusinen var ledsen, för Sebastian började skrika i högan sky och krokodiltårar rann nerför kinderna. Sen blev det inget mer leka för kusinerna. Istället klädde vi på Sebastian skor, mössa och vantar och så fick han under uppsikt krypa på verandan i frid och fröjd.

Mamma fick lite skön egen tid i solen medan farmor hade Sebastian inomhus en stund. Tack farmor.

Inomhus stötte Sebastian sedan på sin första trappa. Det tog inte lång stund innan han hade hela trappan avklarad. Först prövade han med farmor men blev trött och sträckte ut armarna mot farmor som fick komma och rädda honom när han kommit halvvägs. Det är en lång trappa med tio-tolv trappsteg upp till en avsats innan den fortsätter till vänster i ytterligare cirka sex trappsteg. När mamma, pappa och farmor lite senare var med då tog han hela trappan i ett svep. Middag åt Sebastian på plats och när vi kom hem vid åtta somnade Sebastian sött uttröttad i sin säng. En perfekt lördag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0