Nyårstalet - vojne

2015-01-02 @ 10:54:04

Hade det handlat om nästan vad som helst förutom just nyårsaftons nedräkning till klockslaget hade det säkert kunnat vara "läckert", nytänkande mm. att missa klockslaget. Nu handlar det dock om klockslaget som ringer in det nya året. Hur hade Loa Falkman kommenterat "fadäsen" (som det omskrevs som i tidningen)? "Klockringningen började lite tidigt".. Nja, det är nog inte möjligt. Kockan går som klockan alltid gått, utan den bliva det anarki i vår värld (näe skämt åsido). Det var nog du som var lite sen Loa Falkman, för klockan gick som den gjort alla år. 
 
Misstag kan vi alla göra, du är inte den första, att kunna säga att det var ett misstag är dock väldigt "läckert" när det gäller någonting så stort och uppmärksammat både på plats på Skansen och TVs sändning av det hela. (Annars blir det som reklamen som börjar om från elva igen trots att nedräknaren var nere på 2.. passande timing för den reklamen). 
 
Jag har som många andra gått ut innan klockslaget på TV men att stå ute med fina glaset med bubbel och synka med åtta (?) olika klockor DET är att missa klockslaget. För mig ligger det en otroligt härlig stämning i att önska sina nära och kära Gott Nytt År samtidigt. För att sedan kollektivt gå ut. Att ha hälsningen färdig innan alla sprids för vinden och jagar bästa fyrverkerierna. Nej, det är inte livsviktigt, men det är dock en gång om året och det tycker jag att jag/vi kan få ha.
 
Jag säger inte att det till alla pris ska funka varje år, vi är alla människor och det är stora och modiga människor som går upp i den talarstolen framför svenska folket på nyårsafton. Jag vill bara att det ska tas lite mer på allvar än att säga att det är läckert att ha sjabbat bort tiden. Stå stolt upp istället och säg att det gick sådär, och att du vill ha revansch. =) Kom igen, bättre kan du.  
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0