Bara för att!

2012-06-29 @ 22:18:08

Jag vet inte vad det ska bli men nu sitter jag här. Ensam (M på resa), ledig (barnen sover), med så mycket tid jag nu skulle kunna tänkas vilja lägga på mig. Detta är tid bara för mig. Mamma påminde mig. Tack mamma.

En annan klok kvinna sa till mig att jag ska hitta min balans. Här hittar jag nog en del av den. Hur gör jag slag i saken och hittar tiden här? Till detta? Det här behöver jag.

Jag vill ha mindre serietittande.

Jag vill ha 'brädspelstid' eller liknande. Kvalitetsmässig tillsammanstid. Eller bara tid.

Jag vill hinna med mitt liv. Jag vill jobba mindre och kramas, leka och busa mer. Jag vill orka det.

Fortsätta umgås utanför hemmet på egen hand.

Fortsätta träna (det här regnet är alldeles underbart - SKIT NU BLEV DET CAPS LOCK AV NÅGON ORSAK MEN ORKAR INTE LÄGGA TID PÅ ATT LISTA UT VAD JAG GJORDE.. NU HAR JAG I ALLA FALL RELOCATED TILL LILLA TRAPPEN UNDER TAK PÅ FRAMSIDAN. REGNET ÖSER HÄRLIGT NER OCH JAG FÅR NJUTA AV DET. SKRIVANDES OCH MED ETT TILL GLAS VIN. BARNEN LIGGER, JAG SÅG EN FILM MELLAN SOM VAR SLUT VID 21.20, OCH NU ÄR DET BARA MASSA NJUTATID). OK, FORTSÄTTA TRÄNA. PARKOUR MED LILLASYSTER GAV DEFINITIVT MERSMAK. SNACKA OM RÄTTRIKTAD ENERGI!

MER DANS BEHÖVER JAG OCKSÅ I MITT LIV, OCH GÅ NU TILL KÖREN SOM LIGGER PÅ TORSDAGAR OCH PRÖVA IN, DU BEHÖVER DET OCKSÅ.
JAG VILL HINNA MED/ORKA ATT FIXA HEMMA (GRANNEN BEHÖVER NOG SE OM SIN HÄNGRÄNNA DÄR DET ÖSER NER VATTEN, IT'S PROBABLY A CASE OF MOSSA - DET HAR I ALLA FALL VI GJORT).
PLANERA IN DATE MED MIN FINA KILLE.    

FAMILJENS LIFEDATER SER JAG FRAM EMOT

AAAAAAAAAAARGH! NU ORKAR JAG INTE MED BUGGANDET PÅ MIN MOBIL! DET SKULLE JU VARA ROLIGT DET HÄR.... :(

NU SKA JAG GÅ IN OCH DANSA LITE INNAN JAG LÄGGER MIG. GOD NATT



RSS 2.0