En ond cirkel eller en god cirkel

2015-04-24 @ 12:14:00

Just nu känns det som att enda sedan jag släppte allt svårt och jobbigt - eller rättare sagt har tagit itu med det och har gjort vad jag kunnat i de olika frågorna (ja vojne det blev mycket på en gång där ett tag) så "bara" löser sig sak efter sak nu mirakulöst. Det är skönt såklart men det får mig att fundera på vad det egentligen handlar om. 
 
Hemma är det lugnare. Ingen stress. 
På jobbet är det lugnare. Att veta vad. 
Nu har jag en cykel inför tredje utmaningen i "En svensk klassiker". Tack älskade syster!
..och jag har tagit itu med annat huvudbryderi. Läskigt som f-n, men ändå skönt. 
 
Allt är inte lätt. Oftast är det läskigt och skrämmer skiten ur mig men jag vet att tar jag itu med det så mår jag bättre och nu verkar spinnen på diverse saker vara igång ordentligt så att jag funderar ordentligt på uttrycket att vara skapare av sitt eget liv. Mitt är ljust, jag är glad och lycklig. =)
 
Resultatet av allt detta nu är såklart att jag är gladare och i samband med det ordnar sig mer och mer saker. Frågan är om jag blev gladare då jag gjort det jag kunnat och då blev det en god spinn på allting. Det var kanske jag?  
 
 
 
Oavsett tar jag i alla fall med mig vad en god vän sa till mig så vi skildes åt efter en heldag förra helgen. "Fokusera på det goda, fokusera på det som fungerar". 
 
Spännande framtid att testa detta känner jag. =) 
Ha en god helg allihop!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0