Barnvakten berättar - S

2011-11-17 @ 23:58:17

De dukar upp hela servisen på golvet och sitter och fikar. Miléa är mycket nöjd med att få sitta och mata moster S med sked och skiner som en sol. Sebastian kommer med och leker och försöker hälla upp mjölk med den lilla mjölkkannan. Han tar Miléas kopp men det gillas inte och Miléa blir jättearg och skriker högt. Då kommer Sebastian och sätter sig framför Miléa med sitt ansikte precis mitt emot hennes och säger att "jag måste hålla din kopp för att kunna hälla i mjölk" varpå Miléa ger Sebastian sin kopp som han häller mjölk i och Miléa sedan får tillbaka.

Jag är så stolt över mina barn. Sebastian för att han på ett så fint och pedagogiskt sätt förklarade för Miléa varför han tog hennes kopp och Miléa för att hon lät storebror hälla i mjölk i hennes kopp. =) Sötnosar!


Lite senare springer båda barn - till synes oförtröttliga innan läggdags - runt i vår rundgång genom vardagsrum, hall och kök. Sebastian knuffar eller springer inte på Miléa en enda gång utan de leker tillsammans. Miléa som nog blir lite tröttare av springandet - då hon ser sig som jagad av Sebastian som dock bara springer runt runt - sätter sig efter en stund i vardagsrummet och leker med någonting annat. När Sebastian ser att hon inte springer runt längre går han fram till henne och frågar "Miléa vill du springa runt med mig?" varpå Miléa snabbt som ögat kommer på fötter igen och glatt återgår till springleken.

Åh, mammas älskade barn, runt årsskiftet 1½ och 3½ år gamla. Ni är så fina. Tack syster S för att du fulländade min redan jättefina kväll!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0