Varför är det så svårt att städa!??

2010-03-30 @ 14:07:50

Jag jobbar natt och sover på jobbet så jag behöver egentligen inte ta igen mig när jag kommer hem utan har egen tid måndag till torsdag dag.

Jag gör saker hemma men jag gör aldrig tillräckligt. Varför är det så svårt för mig? Nu sitter jag här och skriver av mig frustrationen för till datorn kan jag gå och sätta mig fast jag inte alls är sugen på att sitta här eller har någonting jag behöver göra (yes, nu kom jag på en bra grej jag kan fixam inte datorgrej utan en av de där sakerna jag inte gör tillräckligt utav..), det är bara det att jag har NOLL motivation att fixa, diska, rensa etcetera. SÅ trött på mig själv!

Internetkassan. Hur i hela världen ska den fyllas i??? Och telefontiden har jag missat igen. ARGH.

Ute är det fint väder men jag kommer mig ändå inte ut för då gör jag ju ingenting hemme, vilket jag inte gör ändå. Usch vill bara gråta eller nåt. Omotivation.

Vad sjutton ska jag säga när jag ringer försäkringsbolagen och kollar om försäkringen täcker en tvivelaktig brunn från 2005?

Läsa går bra att göra, men det blir jag så trött av. Och trött på mig själv. Är jag ensam? Kan säkert inte ens skylla på graviditeten tror jag. Trött bara.   PÅ  MIG  SJÄLV.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0