Sociala jag!

2010-03-25 @ 22:25:37

Jag som brukar vara så dålig på att träffa vänner. Börjar det ändras måntro eller är det bara ett grundbehov jag har nu som tjock och glad?

De senaste två dagarna har det blivit mycket lunch, middag och fikautgifter men det känns så himla okej för de utgifterna har jag vanligtvis inte.

I onsdags åt jag lunch med fem av gravidtjejerna från Familjelivtråden efter att jag varit och tränat vattengympa. Det blev svamppaj som var åh så god och efter det prövade jag kakbuffén som stället erbjöd. Det var lite väl mycket moussetårtor men de som var mer kakiga gjorde det värt "besväret". Det var lika givande som det varit inför Sebastians födsel och de sista utav oss bröt upp efter nästan tre timmar hade gått. Innan jag åkte till jobbet på kvällen köpte jag med mig sushi till mig och min arbetskamrat och nyfunna vän.

I dag träffade jag, vid två olika tider, två gamla studiekamrater, från två olika studieår och två olika inriktningar. Det blev lunch och sedan fika i det strålande sommarlika vädret som dagen till ära bjöd oss på. Båda möten var väldigt givande och fyller mig med en känsla av att jag borde "utsätta mig för" just möten oftare. Jag träffar dem inte vanligtvis och kanske kommer det att bli fler möten eller inte men det känns som om det måste få vara okej. Känslan säger mig bara att var så öppen och social som du kan vara så märker du vilka som stannar i ditt liv och hur olika vänskapsperioder kan utveckla sig. Lite frigörande och spännande.

Mera social!



Kommentarer
Postat av: Miss Diana

wow du vågade dig på en andra gång, vad bra, såna får mig att hoppas på att även jag kommer att våga längre fram med en till.. hihi

2010-03-26 @ 19:46:29
URL: http://missdq.se
Postat av: L

Ja trots att första förlossningen blev sådär så känner jag bara revanchkänsla för jag har alltid velat ha mer än ett barn! =)

/L

2010-03-27 @ 08:33:07
URL: http://mammamedknuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0