Det var mitt fel.. men...

2010-03-30 @ 21:07:42

Tipex. Jag ser Sebastian med Tipexburken och hinner tänka att det där hade kunnat gå riktigt illa. Locket är på. Bara ögonblicket efter ser jag att han är vit på fingrarna, börjar ana oråd och förstår att locket varit av... Jag börjar se mig omkring. Vita fingrar, vita strumpor (och tår får jag senare se när strumpan åkt av), vitt på tröja och allra mest, vitt på golvet. På parkettgolvet..

Snabbt handlar jag och tar Sebastian i handen och skyndar in i badrummet. Medan jag tar fram acetonen graderar jag skadorna i huvudet och lägger upp en ordning i vilken jag ska börja bearbeta dem. Sebastians hud först, hans tröja, golvet och resten kan kvitta i vilken ordning det torkas upp.

Jag är ensam hemma med Sebastian och går av och an och hämtar torkypapper, Ajax, vatten, bomullspads och hela tiden får Sebastian hänga med hållandes mig i handen eftersom det står aceton, tipex och Ajax (och vatten) på golvet och jag inte vågar lämna honom ensam med någon utav dem. Han går snällt med av och an i alla vändor. Han föstår att det inte alls är bra med detta vita på golvet. Det slutar väl men jag tycker ändå (efter att ha torkat bort på parketten med aceton) att det är skönt att vi bara ska lämna lägenheten bakom oss (eftersom vi köpt hus) och inte behöver tänka på att visa upp den inför ett byte. Tål lackad parkett aceton? Jag är inte så säker på det.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0