Bilister!

2010-03-18 @ 10:19:15

Är ju bara sådär nöjd med att köra bil till och från jobbet nu för tiden eftersom jag känner att jag blivit del av "en person i varje bil-samåkning vad är det-fenomenet". Jag jobbar natt men prickar ändå in rusningstrafiken då jag åker 16-17 och kommer hem 8-9.. Okej. Det finns tre filer. Varför envisas män (det är oftast män) med att ligga i mittenfilen och köra långsamt. Ligg till höger! Jag som ligger i högerfilen får en omständig omkörning. 3-2-1-2-3. Skärp till er!

Värre är det, som i dag, när två bilar kör på och jag går ut en fil för att släppa in dem och de går ut två filer mitt framför mig så att jag snabbt får svänga ut en fil till. Hallå trafikvett?? Never had it?? Ja jag är liten arg bilförare i dag. Ibland är folk bara för mycket! Beware of pregnant driver!

En grej till. Hur svårt är det att hålla avstånd? Aldrig hört talas om tresekundersregeln? Hur påverkar det mig? Gå inte in så j-a snävt när du kört om (båda framljusen ska synas i din backspegel innan du kan köra in framför bilen du kört om). Snälla ligg heller inte i rumpan på mig. Behöver jag bromsa så är whiplashskadan som serverad. Håll avstånd! Tack!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0