Barnvagnsdjungeln

2010-03-11 @ 12:15:40

Barnvagnsdjungeln var det någon som döpt ett inlägg i sin blogg och det tycker jag är mycket passande. Först leta efter en enkelvagn inför första barnet och nu leta efter en dubbelvagn inför andra. Spännande men lite frustrerande tycker jag att det är denna gång för det verkar som om nästan uteslutande alla tillverkare tycker att det är okej att ha en sexmånaders framåt i vagnen eftersom det är så få som har olika vändningsmöjligheter för båda barnen. Hur göra?

Just nu är det City Twin First Wheel och ABC Design som är på tapeten. För mig är det väldigt viktigt att kunna ha den yngsta vänd mot mig tills barnet är en bra bit över ett år (för jag stor på skriverierna om överstimulerade barn, samt att jag inte kan ha samma interaktion med barnen när de åker framåt - snacka om möjlighet till kvalitetstid!). Har du någon erfarenhet av någon av dessa vagnar så får du GÄRNA skriva en liten rad om vad du tycker om den/ dem. =)

Min Sebastian är i dag 20 månader gammal och jag har honom fortfarande mest mot mig. Visar han väldigt tydligt att han vill titta framåt vänder jag honom bara (vilket jag faktiskt kan göra där och då när han sitter i vagnen även fast jag är gravid och har stor mage) men ibland sitter han också när han sitter framåt och söker min uppmärksamhet för att busa. Det ska kanske sägas att jag pratar väldigt mycket med honom, det är han van vid för det har jag alltid gjort, och kommenterar och visar honom saker jag ser och kommenterar även det som han tittar på så vi har det väldigt trevligt när vi är ute och går. Jag har som regel att aldrig (som många andra mammor gör) prata i mobolen när jag är ute och går med Sebastian. Då är det vår tid tillsammans.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0