Sista Magplasket - det drar ihop sig

2010-06-01 @ 09:26:45

I går var det sista Magplasket. =( Det var ingenting speciellt för den saken skull vilket var synd. När jag gick gravid med Sebastian -08 så hade de lite fruktstund och samkväm också. Jag missade den gången så nu ville jag vara med. Men som sagt, ingenting speciellt var det denna sista gång. 

Nu börjar det bli lite mer verkligt tror jag. Visste ju när jag anmälde mig att det skulle bli tight på BF (även om jag nu inte tror på att jag föder på det datumet eller innan. Nu när jag gått sista gången är jag så mycket mer medveten om att vi snart ska bli tvåbarnsföräldrar jag och min kille. =) Det känns jättebra. 

Sade till min kille i går att tänk att snart är det dags. Snart åker vi in på förlosssningen. Snart säger jag till dig att M nu är det nog på gång. "nej inte ännu, jag blir alldeles stressad", svarar min kille då. Så skönt att vi är på samma nivå han och jag. Jag svarar honom att nej inte NU men om två veckor eller så. Inte heller jag vill att bebis kommer riktigt ännu. Vill få färdigt lite mer här hemma först. Packa BB-väskan, skriva förlossningsbrev.. jo jag vet. Det behöver göras snart. Det kommer. Det kommer.

Som sagt, på g, men inte riktigt redo.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0