Färdigsnickrat

2010-06-10 @ 12:57:11

Nu har jag släppt iväg snickarna. De gjorde ju jobbet innan vi flyttade in (för en månad sedan) men sen har det varit smågrejer som inte varit bra och som behövts justeras. En av de nya dörrarna har byts igen för den var skev, och kapades en del under för att specialtröskel skulle kunna få plats, målarjobb har bättrats på på vissa ställen. En spricka i karmen har fyllts igen. Med mera. Lite det ena med det andra helt enkelt.

Jag är noggrann och nu är det som jag vill ha det så nu är det bra. Kände tidigare i dag dock att de nog kände att de aldrig såg slutet på detta åtagna arbete men egentligen var det ingenting som tillkommit från den ursprungliga beställningen utan bara saker som inte blev som vi velat. Tänkte därför att rätt ska vara rätt men också att jag inte har någon skam i kroppen för att jag nämnde det och det och det också.. =) Hehe. Men nu är det som sagt gjort. 

Nu ska bara killen fråga varför de av skatteverket begärt ut mer rotavdrag än vi fått på deras faktura.. Vilka kunder va? Men i rättighetens namn så kan väl inte snickaren tjäna på rotavdraget om inte vi också gör det? Eller? Rotavdraget är ju vår förmån. Rätta mig om jag har fel.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0