Beställt, beställt, beställt =)

2010-06-11 @ 11:04:46

Nu är säng, byrå och hissgardiner beställda. =) Så skönt det känns. Det blev längre väntetid på det än vi velat naturligtvis men nu slipper jag tänka på det i alla fall. Snart, mycket snart, beställs plattTVn också. Ska bli så skönt att bli av med stora aset till TV som står i vardagsrummet. Det kommer att bli så mycket plats där. Eftersom vi sällan går på bio jag och min kille, för att han får ont i kroppen av att sitta så länge i de stolarna, känns det helt rätt att ha en TV som blir större och "lite mer bio" hemma. =)

I dag ska jag fortsätta att plocka undan allt onödigt som står framme och som står framme på onödiga ställen. Jag menar, måste det nu stå framme så är det ju bättre att det stuvas in på kontoret eller står under trappen där det inte syns så mycket. Vi har ju verkligen potentialen att ha det fint nu eftersom vi fixat alla ytskikt i alla rum så det känns lite kul att få till det fint i olika hörnor och vrår.

Det hade varit bra om jag hinner damma och dammsuga också men eftersom städning av badrummet står högre på prioritetslistan och jag även vill plocka undan, får jag se vad som hinns med helt enkelt. Ska ju duscha också. Vill kanske epilera benen lite med.. och plocka ögonbrynen.. Kommer säkert på mer grejer under dagen. Jaja. Det som hinns med hinns med. =) Bebisen, väntar du?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0