Aj aj på grillen

2010-06-14 @ 23:43:23

I går invigde vi vår nya gasolgrill. Tyvärr gjorde vi så med att Sebastian brände sig. Måltiden gick sedan åt till att kyla hans onda hand med en frusen ärtpåse och att blåsa på den. Vi värvade salva och gav alvedon. Det gjorde så ont i mig för jag brände mig själv för inte så väldigt länge sedan och såg samma onda hos Sebastian nu. När den kyldes var det bra men så fort den blev varmare gjorde det ont. Usch. Stackars. Vi satt länge länge med honom nära nära.

Det var skönt att morgonen efter få "inte aj" till svar när jag frågade om han hade ont i handen. Han somnade även okej kvällen då han gjorde illa sig. Skönt.



Även vid ett annat tillfälle har jag fått höra "inte aj" och det var som sammet i mina öron. Sebastian hade och har lite problem med prickar och irriterad hud runt munnen och vid en måltid satt han och gned sig om hakan och verkade ha ont av det som kom i kontakt med den röda huden. Jag svättade av hans ansikte där han satt med vatten och även det gjorde ont. Efter det smörjde jag in allt det röda med Inotyolsalva och just som jag var klar med det sa Sebastian "inte aj" så där var den salvan perfekt. Perfekt. =) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0