Känslan lever sig kvar

2009-06-07 @ 00:25:19

Pappa, nu blir det mjukost med skinka på de rostade på helgerna. Då tänker jag på dig. Då är jag uppe och äter rostade med mjukost med skinka i ditt kök. =)

Min yngsta lillasyster, när jag ser och hör en spårvagn tänker jag på dig. Det kan bara vara du och jag som står och försöker hitta tonarten på ljudet från de nya spårvagnarna. När tonerna ljuder då står du vid min sida. =)

Lillasyster, kinderäggen i affären. Det är du och jag. Först i Skottland tror jag. Alltid köpandes dessa ägg. Inte för innerhållet, kanske för chokladen men mest för att det är vår grej. Kom och köp ett kinderägg med mig. =)

Mamma, Cityakuten är vår timme. Serien är fortfarande bra men den goda känslan har nog även att göra med att vi alltid såg den tillsammans. Då tänker jag på dig. Du och jag. =)

Min stora älskling, du kommer alltid att vara den som (onämnbart) första gången jag träffade dig ute på krogen. Du och jag min älskade. =)

Sist och minst, min lilla älskling. För mig är du vårt glada lillla underverk som alltid är redo att bjuda på ett underbart leende. Älskar dig. =)

Min underbara familj.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0