Grillning i kvällsvärme

2009-06-27 @ 23:28:53

I går träffade vi och åt picknick med M och E, M och N ur vår föräldragrupp. Jag och min kille grillade kött och riktigt myste, vi drack alla rödvin. Hela gänget mumsade till efterrätt på goda söta svenska jordgubbar (tack M) och de små färgade sina kläder vackert rosa.. =) . Det blev även chokladballerina, för oss vuxna..

Vi hade slagit oss ner på en perfekt gräsfläck på filtar där det lektes och åts. Vi satt alla tacksamt i skugga. Det hade varit varmt och soligt hela dagen. Barnen var väldigt nöjda och verkade trivas. Lilla N nästan sprang runt, det syntes att hon hade tränat på att gå. Det går så himla snabbt nu. Det fanns ett trätåg där vi satt och där var Sebastian mer än nöjd med att klättra och inspektera. Det var en härlig kväll.

Det var fotboll, U21, på TV under tiden. Med tanke på hur matchen slutade tycker jag att vi fick det bästa av hela händelsen där vi satt ute i kvällsvärmen. Vi "följde matchen" genom att vi hörde de som satt inne framför sina TV-apparater och hojtade. Vi hörde hur England tog ledningen med både 1, 2, och 3-0 och sedan hur Sverige kvitterade och utjämnade. Det var häftigt. Tyvärr förlorade sedan Sverige på straffar men det kan vi låta vara en annan historia.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0