Bada pool

2009-06-24 @ 20:44:40

Premiär"doppet" för Sebastian. Nåja. Fullt så mycket vatten var det inte i poolen men fint var det och kul hade de två tu. Det var så otroligt varmt att det var en perfekt dag för det hela. Det stänktes och pratades i vattnet. M for runt som en skottspole lite då och då och efter ett tag började även Sebastian lämna sin sitta-på-rumpan-ställning. Det var bara stjärtar och oh så sött. Där satt de under ett gediget parasoll och höll på med leksakerna och gjorde sitt bästa att ibland vika ner kanten för att se vattnet strömma ut på det klöverbeklädda gräset vid sidan av poolen. Efter ett tag tog vi upp de två små och värmde och torkade dem. Vi skulle ha vilat lite mer då de satt i poolen och skötte varandra för när de var ur badet ville Sebastian krypa dit igen medan M ville springa till framsidan för att gunga. Vi fick att göra jag och E. =) Något senare fick de komma i poolen igen men det dröjde bara en liten stund innan Sebastian visade att han ville komma ur. (Så mysigt nu när han börjar visa mer vad han vill, allting blir så mycket lättare när vi förstår varandra. Det kan vara att han börjar krypa mot deras ytterdörr och pekar och tydligt visar att nu är det dags att åka hem, att han pekar på vagnen och säger uh när jag frågar om vi ska gå ut, att han svarar med ett uh när jag frågar om han har bajsat och pekar på badrummet för att vi ska dit och byta blöja, att han pekar på sin säng när jag sjungit för honom en stund innan läggdags och visar att han är redo att lägga sig, att han pekar på sin pipmugg när han vill dricka vatten, att han tittar och pekar på mig och mitt bröst då det är dags för amning efter maten, att han säger öh och pekar om det är någon dörr som han tycker borde stängas mm).

Det var en helhärlig eftermiddag jag och Sebastian hade i dag hos E och M. Nu sover lilleman trött.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Japp japp.. Du missade Grand Finale när M bajsade i poolen... Tack för besöket, jättetrevligt! Kände mig lite förvirrad och osocial på slutet, plötsligt var det många barn runt benen :).

2009-06-24 @ 23:11:39
Postat av: L

Åh nej, det hade jag inte velat missa ju.. ;) Ja vi hade mysigt själva men de var lite barnvakter också och du och jag hade jobbat rätt bra där innan. Valde att spara inlägget utan att ta med de andra, det är inte det jag vill minnas, jag har bara de söta två i poolen i sinnet. =) Kram

2009-06-25 @ 19:28:02
URL: http://mammamedknuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0