Sista dagen på öppna förskolan =(

2009-07-01 @ 12:05:24

Sista dagen på öppna förskolan i dag. Det hade jag missat helt. Jag ska ut och cykla snart/ träna så jag beger mig och köper en paradisask eller någonting att ge dem. Så gör jag =) De är så underbara, så duktiga och det har varit fantastiskt att kunna gå dit!

Typiskt, för nu verkar det som om Sebastian börjar vara mer delaktig i sångsamlingen. I dag "sjöng han med" lite i en låt och när vi sjöng om hönan som ramlade då var han helt med på det och kröp ut en bit på mattan och lade sig ner strax innan vi kom till det ställe där hönan skulle ramla. Lilla killen växer upp!

Det har varit så skönt nu, men kanske var det det som skulle lossna för oss nu på ö.f., för vi verkar ha fått det att stämma med maten också. Sebastians matintag har varit lite sådar igen men nu verkar det ha fixat upp sig igen. Vi äter frukost cirka klockan 07 och sedan blir det lunch klockan 11 och sedan sover Sebastian. Mellis mellan klockan 14 och 15 och middag vid klockan 18.

Okej, ett inlägg till, sedan träning, i värmen! Kan inte springa/ vill inte heller för jag har börjat känna av mitt/ mina knän lite. Tänkte, vad sjutton ska jag då göra.. och kom till min stora förtjusning på att det står cyklar i förrådet. JA, såklart att jag ska cykla! Måste vara den ultimata träningen i denna hetta!  =) Lite intervall mellan rödlysena i allén i stan i skuggan under träden. Mums!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0