Semester

2009-07-09 @ 20:36:29

Nu är vi äntligen påväg. =) Så härligt. Det tog mycket längre tid att packa än vad vi trott och det blir därför bara en övernattning hos farfar och E. Tur att vi sågs för bara några dagar sedan.

Jag kan inte förstå att vi snart är på Öland. DET är semester det. Totalt avsaknad av det mesta. Sådant som egentligen inte behövs. TV, dator, telefon, rinnande vatten, dusch (jodå, havet fungerar utmärkt). Nu får vi tanka det sociala kontot. Kvalitet.

I dag tog farfar och E. Sebastian och gick till lekparken en stund efter att vi kommit så att jag och min kille fick vila. Det var himmelriket att få lägga sig i en nybäddad säng och sova en stund. Vi blir verkligen bortskämda. För de tre som gav sig ut på promenad öppnade sig dock himlen och de blev först sittandes under tak på en trappa innan de vände hem igen och lekte på den stora inglasade verandan. Sedan gjordes ytterliggare ett försök men även denna gång fick de söka skydd. Inne på lanthandeln bjöd Sebastian på "en första". Han ställde sig upp själv från golvet utan att hålla i någonting. Det gjorde han iförd nya basketdojor som moster Å och Z köpt i NY för ett tag sedan. =) Stora killen. Sebastian går nu så pass bra att jag tror att det kommer att fungera bra att tälta på ängen på Öland under en längre period. Mysigt ska vi ha det!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0