En lång födelsedag

2009-07-07 @ 22:08:46

I dag var vi iväg hela dagen. Det stod shopping på schemat, samt att träffa mormor, men innan vi var klara hade vi hunnit tröttna på allt vad handling hette och kapitulerade. "Orutinerade" kallade min kille oss. Jag ber att få instämma. I höst blir det resa igen för att köpa overall med mera inför vintern och kallare väder. På denna resa blev det bland annat regnkläder, stövlar, sydväst, och regnvantar till lillen. Han fick även pyjamas och sandaler! =) Gosungen. Sebastian fick även en massa presenter av mina systrar och min pappa. Presenterna hade mamma med sig ner. Han öppnade en och fick på hemresan använda den fina yllekofta som mamma och min syster, tror jag, hade stickat. De andra presenterna ligger kvar oöppnade i påsen, vågade inte öppna dem inne i affären, så det kommer att ha blivit firande i tre dagar och öppnande av presenter i fyra. =)

Innan vi åkte hemifrån i morse firade vi Sebastian klockan 09.16 med yoghurt och jordgubbar och hallon till mellis som han gillar och efter det fick han öppna present och lyssna på "Ha den äran"-födelsedagsljuset igen. Tårta tog jag med så att han fick smaka även på sin födelsedag. Biten åts efter smörgås under förtjusning mitt i varuhuset sittandes i kundvagn. =) Sebastian var himla duktig i dag. Satt länge både i vagn och lite i kundvagnen när farmor passade.

Väldigt nöjd var Sebastian när mormors kör sjöng ute innan vi gick in och handlade för då åkte en helikopter runt runt under en lång stund och filmade. DET gillade han mycket! =)

Det blev en lång dag som avslutades med Cola och en halv Venecia men den var produktiv och det blev en hel del köpt.

Systrar som ville Skypa, vi kom hem klockan tjugo minuter i tio och Sebastian hade sovit för natten i bilen sedan cirka 20.30. Det får bli i morgon. Puss på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0