Bakar äter bloggar och passar sovande barn

2009-07-02 @ 13:01:09

Yepp, så kan det se ut. Får se om jag kan klämma in sova och sola tillsammans med sovande barn. Jag och Sebastian hade många turer i morse, men det gjorde jag med flit för hans förmiddag blir så lång när vi inte gör någonting.

07.30 till godisaffären för att köpa Mercichoklad att ge till de fantastiska kvinnorna på öppna förskolan. Affären stängd.. sommaröppet 09- någonting. Till lekparken hemmavid för att göra sandkakor i skuggan.

08 till mataffären för att köpa kort att ge bort. Blev även kort till Sebastian samt en hel del annat. Bl. a. sockerfri saft som barnen kan få på måndag då det är barnkalas. =) Hem och lämna sakerna, sen till lekparken igen. Skrev kort. Skrev fint, mycket.

09 till godisaffären. Köpte även frukt i fruktaffären. Vidare till Öppna förskolan. Lämnade av choklad, kort och jordgubbar till B och R. De blev jätterörda =)

10 hem och hämtade mat till Sebastian och mig. Till stora lekparken. Åt min frukt. Lekte lite, knöt lite kontakter med pappa och dotter som ska börja samma förskola men annan avdelning som även varit på öppna förskolan. Gav Sebastian mat.

(Mums. I dag blev det mer slick från skålen än vanligt).

11.20 hem med Sebastian som sover i vagnen. Börja baka. Kakorna i ugnen. Äta blogga och nu har skrift hunnit ikapp realtid. =)

Hejdå.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0