Upprättelse Katrin Zytomierska

2012-05-10 @ 21:55:41

Jag skrev sist när jag hade tittat på Debatt. Jag skrev inte ut det då men du, Katrin, kallade motpanelen "gamla och mossiga" om jag inte minns fel. Jag förstår nu varför.

Jag har läst Andreas Eenfeldts fantastiska bok "Matrevolutionen" och jag tror på forskningen kring lågkolhydratkost.

Det startade med att jag var på fest 30e, Valborg, pratade med en enormt påläst och kunnig kille, började lyssna på ljudbok ("Matrevolutionen") dagen efter och har ätit lågkolhydratkost sedan, tror jag, den 1a maj. Jag ska nu börja lyssna på ljudboken "Good calorie, bad calorie" av Gary Taubes. Ibland är det bra med lång bilväg till jobbet. "Matrevolutionen" har jag - förutom några få valda delar - hunnit lyssna igenom en andra gång. Jag är hungrig nu, mera! MERA! Boktips?

Mossiga, ja just det. Att ha kommit till insikt om hur fel ute vi är med avseende på vår kost samtidigt som det sakta men säkert går upp för mig att andra inte på decennier kommer att komma till insikt är ett hårt slag. Så många som mår dåligt och känner sig värdelösa alldeles i onödan. Det är hårt. Om ni bara visste, eller.. om ni bara vågade tro. För visst, Katrin Zytomierska och Annika Dahlqvist kanske inte alltid är så smidiga, men att kämpa i uppförsbacke är att att kämpa i uppförsbacke och bara för att det inte alltid är vackert inlindat gör inte budskapet mindre sant.

Här börjar min hälsa.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0