Undermän

2011-11-04 @ 23:35:14


Undermän fotograferad av Ludvig Duregård (Hämtad på Cirkus Cirkörs hemsida)


Jag och M var och såg Undermän för några timmar sedan. Den var otroligt bra. Cirkus Cirkör.

Så starka, så mångfacetterade så fantastiskt duktiga med en enorm känsla för det subtila. Jag måste tilllägga vackra och graciösa också och det är det som är det häftiga. Hur kan 100kg män göra lyft med varandra och få det att se lätt och smidigt ut och göra det till en akrobatisk dans? Samtidigt som jag köper konceptet och tillåter tre stora män att vara så nära varandra. De tänjer på gränserna och tillåter det vackra mjuka de kan göra med sina kroppar komma fram utan att vara på bekostnad av deras manlighet. I och med att de låter sin feminina sida komma fram (det är ingenting självklart med det i dagens samhälle och den snäva bilden av manligheten) är det en även en viktig uppsättning ur ett genusperspektiv. (Vår föreställning var till och med något skarpare på grund av att den något lättare killen högst upp på bilden kunde inte vara med i lyftsekvenserna då han skadat ryggen och den killen som ersatte honom var lika stor som de andra tre).  


Groupon rules! Du vet väl vad Groupon är? Den tillåter mig att hitta och se sådana här saker som jag annars inte suttit och letat efter för att jag är en stressad småbarnsförälder som inte lägger dyra pengar på en föreställning, samtidigt som jag betalar min barnvakt.

Hemma hade allt gått städat till, barnen somnade direkt och lillasyster S och pojkvän D tittade film när vi kom hem.

En mycket lyckad kväll.




Kommentarer
Postat av: Mette Klouman

Hej!



Jag heter Mette och jobbar på Cirkus Cirkör som marknadsförare av Undermän. Jag vill bara säga det allra varmaste tack för ditt fina inlägg om föreställningen! Det gjorde mig glad ända in i hjärtat att läsa att du tack vare Groupon fick tillfälle att se oss, för det var precis det som var meningen med kampanjen. I vinter kommer vi tillbaka till Göteborg med vår helaftonsföreställning Wear it like a crown, som spelas från den 11 januari till den 11 februari på Stora teatern. Skulle du ha lust att se den föreställningen också? Hör av dig till mig så ordnar jag två biljetter till dig till valfritt datum! Allt gott, Mette

2011-11-21 @ 10:55:04
URL: http://www.cirkor.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0