Nya matvanor

2011-11-04 @ 23:50:39

Det härligaste med hela grejen med kuren är att jag börjat äta enligt tallriksmodellen. Gott med massor med olika grönsaker. Mår bättre.

Inget halvdant bröd, bakar eget. Mår bättre. Ingen uppsvullen mage.

Godis. Inhandlat veckans sju bitar men inget godissug. Skönt. Kan ju vara gott att äta för att det är gott och inte för att jag måste. UTAN dåligt samvete efteråt!

Jag dricker fortfarande två liter vatten.

Byxorna som jag köpte när jag vägde 67kg är för stora (vilket är skönt då jag är en liten frusen själ och då får mina långkallingar under utan problem. Jag går dock i de fyra smala byxorna som jag gav bort och fick tillbaka, tur det. =) (På vågen i morse, 65kg. 1kg upp sedan kuren).

AND, the plumming works like a charm! =)








Kommentarer
Postat av: Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak

Vad duktig du är! Vad är det för diet du kör eller det är bara efter tallriks modellen? Vad duktig du är som bakar eget bröd. Har du något bra recept? :)

Svar: Detta svar är väldigt sent men here it comes. Jag gjorde Cambridgekuren, en jojo-diet jag i dag tar starkt avstånd ifrån. Vi är inte gjorda för att äta och sedan sluta äta under en period. Efter kuren åt jag en fjärdedel protein, en fjärdedel - eller mindre - kolhydrater och en halv tallrik med grönsaker.
Jag bakade eget bröd efter ett modifierat recept. Den som är nyfiken kan få det.

Jag var magsjuk i över en vecka och fick inte behålla någonting. Min killes förfrågan om vi skulle göra kuren tillsammans samt att Vårdcentralsköterskan sa att det var okej, samt min nyfikenhet, gjorde att jag prövade den.

Se nytt inlägg. 2012 09 02

Mamma med knuff

2011-11-18 @ 21:16:24
URL: http://www.sojkasframtid.com/
Postat av: L

Hej Ann-Sofie.



Förlåt, jag har helt glömt att svara på ditt inlägg som du gjorde för ett tag sedan. Tack för inlägget. Jag brukar alltid svara så här kommer det, om än lite sent.



Jag gjorde över julen en vörtbrödsvariant på mitt nyttiga bröd men det blev sådär. Med mindre sirap och lite mer salt nästa år blir det nog bättre till smaken.



Jag har hållt vikten efter Cambridge. Det är nog inte tallriksmodellen jag följer ändå för jag äter halva tallriken sallad och en fjärdedel av varje av kolhydrater och protein (jag tror att det är Cambridge rekommendation som jag fått det ifrån).



Jag ska lägga upp mitt nyttiga brödrecept på min blogg, vet inte när det blir av bara. Har en massa inlägg jag vill skriva innan.



/L

2012-01-06 @ 12:50:39
URL: http://mammamedknuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0