..och genrepet, vår datenight

2011-01-03 @ 15:29:14

Innan årets stora bowlingtävling gick jag och Magnus på vår första barnfria date sedan.. länge. Har varit borta två ggr tidigare max sedan två och ett halvt år tillbaka, då vi fick vår fina Sebastian.

Vi gick på libanesisk restaurang och åt supergod mat till bra pris. Jag åt halstrad lax med pressad potatis och M tog även han en laxrätt. Magnus körde hem så jag fick ta ett stort glas rött vin till maten. Tack älsklingen! Det var ljuvligt gott. Till efterrätt hade jag med mig två bitar god mörk fazerchoklad. Två var. =)

Efter maten gick vi och bowlade en timme. =) Det var härligt. Jag vann det sammanlagda racet på serierna 132, 132 och 119. (Det resultatet hade alldeles säkert landat mig en betydligt bättre placering än vad jag sedan åstadkom på stora bowlingkvällen en halv månad senare). Magnus klådde mig med 138 i andra. Bowling är verkligen en perfekt date för oss, vi är jämna och det blir ofta en tight match. Det är superkul. 

Barnvakt var kusin Malte med familj. Trots att vi sent bokade bowling och fick veta att det skulle vara två stora grupper där den kvällen och Miléa som vi initialt hade tänkt ha med oss men nu helst inte fick ha med kunde de på mycket kort varsel ställa upp och vara barnvakt även till Miléa. Tack för det, U och M! =)

Kvällen var en stor succé! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0