Träning

2010-03-27 @ 10:10:00

I dag blir det det fjärde vattengympapasset sedan jag blev frisk, för två veckor sedan, efter att ha dragits med hosta och snuva i över två månader. Jag tränar onsdag och lördag och snart blir det Magplasket på måndagar också.

Det är så underbart skönt att ha kommit igång igen för jag mår så mycket bättre när jag tränar. Att träna på en lördag är dessutom idealt eftersom jag lever efter lördagsgodisidéen.

Träningen gör mig redo inför förlossningen och hjälper mig att komma i form efteråt. Skönt att inte behöva oroa sig för viktnedgång när det är roligare att bara ägna sig åt bebis och hus och familj!

Nu ska jag äta lite nudlar, de där förädiska snabbnudlarna som är åh så goda men som inte är nyttiga och därför inte kan ätas vardagligen, men såhär i dag innan träning och sedan när det närmar sig förlossningen passar de bra. Mums för träning och nudlar och egen tid. =)



Kommentarer
Postat av: MammaTessan

Sv: Va roligt. Jag läste också några förlossningsberättelser när jag var gravid. Men min vart inte lik dom jag hört och läst om. :D

Det vart inte alls som jag tänk mig.

Det gick så mycket snabbare och enklare än jag hade trott.

Lycka till!

2010-03-27 @ 11:14:00
URL: http://tjn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0