Tjejvasan - så gick det

2010-03-05 @ 20:12:23

Jodå. Den åkte vi, jag, och mamma som blir 60 år i år. Det var väldigt tufft och eftersom jag var i 26e veckan så var det egentligen för tufft, men mamma hjälpte mig i mål. Kul var det att göra det tillsammans men jag kommer aldrig att göra om någonting liknande under en graviditet igen. Det är ett som är säkert. Däremot är jag nyfiken på vad jag och mamma kan åstadkomma utan en gravid mage att släpa på samt träningsmöjlighet innan. Visst är det så att hela Sverige har haft bra med snö i år men infaller hosta och förkylning under just denna tid så vad har det då för betydelse att vi har mer snö är vi sett på decennier?

Tiden är bara att vara stolt över dock. Vi tog oss runt på drygt en och en halv timme milen och tjejvasan är kanske som bekant 3 mil. Lång träning för en otränad att köra ett träningspass på över fyra timmar men trots grym träningsvärk i magen var det värt det. =)

I dag är jag återställd så när som på hosta och snuva och en blå tå som jag faktiskt lyckades åstadkomma EFTER tjejvasan men så har det nog alltid varit. Kom tillbaka till vardagen med lindad fot och kryckor eller liknande så ska du se att det har hänt UTANFÖR den vanliga träningen. Komiskt men sant.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0