Sjuk kille - jag säger då det..

2010-03-11 @ 15:31:34

Min kille kom hem från jobbet i dag med vad han tror är kräksjukan. Han gick och lade sig och sov två och en halv timme. Under tiden han sov gick jag och handlade "sjukmat" till honom och när han vaknade tog jag honom i handen och ledde in honom i köket där jag visade vad jag hade köpt.

Cola
Baguette (om han ändå ska äta vitt bröd kan han lika gärna få äta gott bröd)
Isglass
Äpple (rivet kan vara okej att äta)
Bland annat

Efter en stund går jag ut i köket och vad får jag se. Han sitter och knaprar hårt bröd med smör och messmör och har hällt upp ett glas mjölk. Såhär har jag aldrig gjort tidigare men eftersom det är kräksjuka och jag varit och handlat tar jag helt sonika hans smörgåsar och slänger dem och häller ut mjölken. Högljudda protester hörs naturligtvis. Det bryr jag mig inte om. Efter det häller jag upp Cola och brer några baguetter med smör som jag lämnar framför honom och lämnar köket. Kärlek till älsklingen!

För er som inte är bekant med min kille vill jag tillägga att detta inlägg inte har någon som helst anspelning på att han vanligtvis blir serverad av mig. När ens älskling är sjuk då är det en annan sak och jag gör gärna det lilla extra för honom.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0